Jump to content

• Please log in to reply
No replies to this topic

NydiaSeato

NydiaSeato

Common

• Members
  • Pip
  • 1 posts
Ім'я моє Ірина, і моє господарство — це кухня. Точніше, один квадратний метр на стільниці, де стоїть моя вірна помічниця — мультиварка.

Сусідки зітхають: «І чого ти з нею возишся. У нас же є газова плита, духовка…» А я лише легенько сміюся. Поки вони миють деко і стежать, щоб суп не втік, я можу спокійно встигнути і борщу наваристого зварганити, і розсипчастого плову приготувати, і чізкейка ніжнішого за хмарку.

Фокус ось у чому: рано-вранці накидала в чашу овочі з м'ясом, натиснула «Гасіння» — і до обіду можна повільно снідати, розкладати крупи по банкам чи поливати кімнатні крецепт в мультиварцііти. Увечері чоловік, принюхуючись, заходить на кухню: «Знову твої алхімічні експерименти»

А я подаю на стіл соковиті тюфтельки в соусі. Мультиварка подає останній сигнал, піднімається парунок — і в цьому є своє, домашнє диво. Ніхто не не здогадується, що тут немає жодної пригорілої скоринки, а час йде лише на красиву подачу.

Вправна господиня — зовсім не та, хто простоює при плиті годинами. А та, хто нагодувала всіх смачно і помила після себе всього лиш одну чашу. І я це люблю.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

MTG Card Maker is not affiliated with, endorsed, sponsored, or specifically approved by Wizards of the Coast LLC. MTG Card Maker may use the trademarks and other intellectual property of Wizards of the Coast LLC, which is permitted under Wizards' Fan Site Policy. For example, MAGIC: THE GATHERING® is a trademark of Wizards of the Coast. For more information about Wizards of the Coast or any of Wizards' trademarks or other intellectual property, please visit their website. MTG Card Maker © 2013